PROVA LLIURE PERQUÈ LES PERSONES MAJORS DE 18 ANYS PUGUEN OBTINDRE DIRECTAMENT EL TÍTOL DE GRADUAT O GRADUADA EN EDUCACIÓ SECUNDÀRIA A LA COMUNITAT VALENCIANA

 

Poden inscriure’s per a la realització de la prova aquelles persones que complisquen, com a mínim, díhuit anys durant l’any 2021.

La INSCRIPCIÓ de la prova contempla dos procediments: 

  • un primer, electrònic, mitjançant el qual es realitza la sol·licitud d’inscripció,
  • i un segon, per a la presentació d’aquesta sol·licitud impresa des del dia 11 de març de 2021 fins al dia 26 de març de 2021, ambdós inclosos.

La REALITZACIÓ DE LA PROVA en la segona convocatòria serà el 4 de juny de 2021. 

    La prova versa sobre els continguts relatius als mòduls, pertanyents als diferents àmbits d’experiència o camps de coneixement, següents:

  • 1.    Valencià, Castellà i Llengua Estrangera de l’àmbit de Comunicació.
  • 2.    Processos i Instruments Matemàtics; Natura, Ecologia i Salut; i Ciències i Tecnologia de l’àmbit Cientificotecnològic
  • 3.    El Món del Treball i Societats, Territori i Processos Historicoculturals de l’àmbit de Ciències Socials.

En este enllaç podeu trobar més informació (Conselleria d’Educació, Cultura i Esport)

    També en este enllaç podeu trobar models de prova de cursos anteriors i els criteris de correcció de les diferents parts de la prova.

  

      En este enllaç es pot fer la inscripció telemàtica a la prova:

    

    La normativa també contempla que els centres públics de formació de persones adultes oferiran l’assessorament necessari per a realitzar la inscripció. Així, podeu dirigir-se al centre d’adults de Vilamarxant (EPA, Telèfon: 962712050-630371491, Carrer Valencia, 37 Correu: epa@vilamarxant.es)






PROVA LLIURE PERQUÈ LES PERSONES MAJORS DE 18 ANYS PUGUEN OBTINDRE DIRECTAMENT EL TÍTOL DE GRADUAT O GRADUADA EN EDUCACIÓ SECUNDÀRIA A LA COMUNITAT VALENCIANA PROVA LLIURE PERQUÈ LES PERSONES MAJORS DE 18 ANYS PUGUEN OBTINDRE DIRECTAMENT EL TÍTOL DE GRADUAT O GRADUADA EN EDUCACIÓ SECUNDÀRIA A LA COMUNITAT VALENCIANA Reviewed by Departament Orientació IES nª 1 Complejo Educativo Cheste on enero 29, 2021 Rating: 5
Imágenes del tema: luoman. Con la tecnología de Blogger.