ACORD GENERALITAT-UNIVERSITATS PÚBLIQUES SOBRE INICI DEL CURS 2020-2021

En el transcurs d’una reunió celebrada entre la Consellera d’Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital i les rectores i i rectors de les universitats públiques valencianes, s’ha acordat l’inici del curs 2020-2021 en la Comunitat Valenciana en modalitat semipresencial. El curs s’iniciarà el dia 14 de setembre, excepte per a estudiants i estudiantes de primer curs, que començaran el dia 25 de setembre.

Estos són els principals acords assolits:
  • Desenvolupament semipresencial del primer quadrimestre de 2020-2021. L’objectiu és recuperar la normalitat presencial de la modalitat docent de les titulacions universitàries que s’imparteixen a la Comunitat Valenciana.
  • Implantació de model de docència híbrida, per assolir esta semipresencialitat. Així, a grans trets, la major part de les classes teòriques s’impartiran en una modalitat no presencial, mentre que en les pràctiques es tractarà d’assolir la màxima presencialitat possible, en condicions de seguretat.
  • Prioritzar el sistema d’avaluació contínua.
  • Aplicació d’un protocol de Salut Pública específic que regule la presencialitat. 

ACORD GENERALITAT-UNIVERSITATS PÚBLIQUES SOBRE INICI DEL CURS 2020-2021 ACORD GENERALITAT-UNIVERSITATS PÚBLIQUES SOBRE INICI DEL CURS 2020-2021 Reviewed by Departament Orientació IES nª 1 Complejo Educativo Cheste on junio 03, 2020 Rating: 5
Imágenes del tema: luoman. Con la tecnología de Blogger.