XARRADES EN LÍNIA DE LA UPV PER A FUTUR ALUMNAT

La UPV vol que l'alumnat de batxiller  tinga una primera experiència universitària, que conega de primera mà tot el que ofereix la Universitat Politècnica de València (UPV) i que, a més, s'emporte un premi per acostar-se –de manera virtual– a la  universitat.

El dilluns 5 de febrer, a les 18.30 h, la Universitat Politècnica de València realitza una presentació en línia dirigida a tot el futur alumnat i les seues famílies.
En la xarrada, d'una hora de duració, es parlarà dels graus i dobles graus de la UPV, les notes de tall, la preinscripció i matrícula, les llistes d'espera, les dobles titulacions internacionals, les pràctiques en empresa, els esports, les beques… I al final, s'obrirà un torn de preguntes per a solucionar els dubtes.


Es compatarà  amb un convidat molt especial, David Calle, fundador de beUnicoos i Unicoos, que donarà consells per a les PAU. I, a més, les persones que s'inscriguen i assistisquen a aquesta sessió obtindran un regal: una subscripció PRO de 6 mesos en beunicoos.com, amb accés a material que els ajudarà a preparar les PAU (vídeos, teoria, exercicis i exàmens de PAU resolts, fòrums de dubtes i respostes i exàmens d'autoavaluació). Un regal molt útil per a tots els que enguany han d'examinar-se.


Per a subscriure's a la xarrada, cliqueu ací.


Aquesta sessió general forma part d'una sèrie de 15 xarrades en línia en la qual cadascuna de les escoles i facultats de la UPV explica detalladament i, una a una, les seues titulacions. Es començarà  el dijous 25 de gener. Aci pots veure el calendari complet.




XARRADES EN LÍNIA DE LA UPV PER A FUTUR ALUMNAT XARRADES EN LÍNIA DE LA UPV PER A FUTUR ALUMNAT Reviewed by Departament Orientació IES nª 1 Complejo Educativo Cheste on enero 23, 2024 Rating: 5
Imágenes del tema: luoman. Con la tecnología de Blogger.