VISITES EN LÍNIA A LA UNIVERSITAT DE VALÈNCIA JA DISPONIBLES

Com  ja sabeu, les tradicionals visites presencials a la Universitat de València s’han transformat enguany en Visites en línia a la Universitat.


La pàgina temàtica Conèixer la Universitat reuneix, en un únic portal, les Visites en línia i recursos informatius sobre l’oferta de graus que s’imparteixen a la Universitat de València, així com també informació d’interès per a l’estudiantat nouvingut.

  • Vídeos de les sessions informatives dels centres de la Universitat sobre els graus que s’imparteixen en cadascun d’ells. .
  • Visites guiades audiovisuals per ensenyar els espais i els campus, acompanyats d’estudiants i estudiantes de la Universitat
  • Fitxes de graus, la informació més important de les titulacions que s’ofereixen: descripció, perfil, informació pràctica, crèdits, notes de tall, ponderacions, etc.



VISITES EN LÍNIA A LA UNIVERSITAT DE VALÈNCIA JA DISPONIBLES VISITES EN LÍNIA A LA UNIVERSITAT DE VALÈNCIA JA DISPONIBLES Reviewed by Departament Orientació IES nª 1 Complejo Educativo Cheste on mayo 02, 2021 Rating: 5
Imágenes del tema: luoman. Con la tecnología de Blogger.