CALENDARI D'ADMISSIÓ I MATRICULACIÓ

Ja està publicat el calendari d’admissió i matriculació per als principals nivells educatius no universitaris.

Pel que fa a l'admissió en ESO i Batxillerat serà del 3 al 14 de juny i la matriculació del 26 al 29 de juliol.

La presentació de sol·licituds d'admissió telemàtica tant en FP Bàsica com en els cicles de grau mitjà i superior serà del 21 de maig a l'1 de juny. La publicació de l'oferta formativa en ambdós casos es farà el 10 de maig. En FP Bàsica les llistes definitives de persones admeses es publicaran el 15 de juliol i la matrícula anirà del 16 al 22 de juliol. Pel que fa al grau mitjà i superior, el 22 de juliol es publicaran les llistes definitives i la matriculació tindrà lloc del 23 al 30 de juliol.

La sol·licitud d’admissió és obligatòria per l’alumnat que canvia d’etapa i el pròxim curs s’incorpore a Batxillerat o Formació Professional, encara que ho faça en el mateix centre. També han de sol·licitar admissió els nous alumnes que durant aquest curs estiguen matriculats en altres centres i a partir del curs 2021-2022 desitgen incorporar-se a l’IES Les Rodanes.

Queden exceptuats els futurs alumnes dels CEIP Juan Bernia, Horta Major i la Pea: NO HAN DE SOL·LICITAR ADMISSIÓ, ja que són centres adscrits a l’institut i tenen garantida la plaça. Podran formalitzar la seua matrícula entre del 25 de juny i el 8 de juliol. Tot el tràmit, incloent la presentació de documents, podrà realitzar-se de manera telemàtica a través del menú Secretaria d’aquesta pàgina web.

Tampoc han de sol·licitar l’admissió els alumnes que ja estan matriculats a l’institut i el pròxim curs continuen en la mateixa etapa educativa. Podran formalitzar la seua matrícula entre el 25 de juny i el 8 de juliol. Tot el tràmit, incloent la presentació de documents, també podrà realitzar-se via telemàtica des del menú Secretaria d’aquesta pàgina web.

El tràmit per a sol·licitar admissió es realitzarà exclusivament de manera telemàtica a través de la plataforma TELEMATRÍCULA, que estarà habilitada a partir de les dates corresponents.

👉Més informació en la pàgina de Conselleria: http://ceice.gva.es/es/web/admision-alumnado/inicio




CALENDARI D'ADMISSIÓ I MATRICULACIÓ CALENDARI D'ADMISSIÓ I MATRICULACIÓ Reviewed by Departament Orientació IES nª 1 Complejo Educativo Cheste on abril 18, 2021 Rating: 5
Imágenes del tema: luoman. Con la tecnología de Blogger.