UNIVERSITAT POLITÈCNICA DE VALÈNCIA. PORTES OBERTES PER INTERNET

Enguany, la Universitat Politècnica de València (UPV) realitza les Jornades de Portes Obertes (JPO) només per Internet, del 15 d'abril al 27 de maig del 2021, amb la intenció de presentar la Universitat, els graus i dobles graus que s'hi imparteixen, i resoldre tots els dubtes en directe amb professorat universitari.

En total, s'han organitzat 14 sessions. Es comença amb la presentació de la UPV i és important que el futur alumnat s'inscriga en aquesta primera xarrada, perquè es dona una visió general de la Universitat. 

Les altres sessions tracten sobre els graus i dobles graus que ofereix la UPV, i l’alumnat pot inscriure’s a tantes xarrades com desitge, perquè no hi ha límit. La duració de cada xarrada és d'una hora, aproximadament. En finalitzar, les persones assistents podran fer preguntes en directe per a resoldre qualsevol dubte pendent.

La inscripció a totes les sessions s'obri el dijous 25 de març.

Ací pots trobar tota la informació:


UNIVERSITAT POLITÈCNICA DE VALÈNCIA. PORTES OBERTES PER INTERNET UNIVERSITAT POLITÈCNICA DE VALÈNCIA. PORTES OBERTES PER INTERNET Reviewed by Departament Orientació IES nª 1 Complejo Educativo Cheste on febrero 22, 2021 Rating: 5
Imágenes del tema: luoman. Con la tecnología de Blogger.