WEB TELEMATRICULA.ES PER A FER L'ADMISSIÓ ESCOLAR TELEMÀTICA

La Conselleria d'Educació, Cultura i Esport ha creat el web telematricula.es amb l'objectiu d'afavorir que la gran majoria de la població que ha d'efectuar el tràmit d’admissió telemàtica puga fer-ho des de casa i que no es desplace a cap centre educatiu.

L’ADMISSIÓ D’ESO, BATXILLERAT I FP per al curs 2020/2021 serà telemàtica del 17 AL 25 DE JUNY. Del nostre alumnat ja matriculat al centre només han de realitzar-la:
  • Qui canvie de centre educatiu,
  • Qui vaja a passar a 1r de Batxillerat (fins i tot, l’alumnat del centre que continue estudiant a l’IES)
  • Qui vaja a cursar Formació Professional (1r FP Bàsica i  Cicles Formatius de Grau Mitjà o Superior)
En el web telematricula.es hi ha diferents finestres que estaran actives per a cada moment del calendari d'escolarització.

Per a iniciar la tramitació el que cal és obtindre la 'CLAU D'ADMISSIÓ'. Hi ha una finestra específica per a obtindre-la i esta clau es podrà generar a partir; a partir del 17 de juny per a ESO, Batxillerat i FP, no abans.

Amb la clau d'accés es podrà accedir al formulari electrònic de la finestra 'Procés d'admissió' en què, pas a pas, caldrà omplir les dades de sol·licitud d’admissió.

Les persones que no tenen DNI/NIE o les que no tenen accés a mitjans electrònics podran fer el procediment d'admissió de manera presencial als centres educatius on volen sol·licitar plaça com a primera opció en les mateixes dates en què està determinat el procediment telemàtic.

Completada la sol·licitud telemàtica d'admissió, només quedaran tres passos que s'aniran activant a mesura que avance el calendari de matriculació.

Hi haurà una finestra de 'Llistes provisionals' d'admesos en què es podrà entrar per a consultar els resultats. Si no s'està conforme, es podran presentar al·legacions fent clic en el botó que hi ha al respecte, en què es desplegarà el formulari electrònic corresponent. Igualment es podran consultar les 'Llistes definitives' del procés.

I una vegada publicat el nom en les llistes definitives d’admissió, es podrà formalitzar la matrícula. Per a la qual cosa, caldrà contactar amb el centre o consultar la web d’este.





WEB TELEMATRICULA.ES PER A FER L'ADMISSIÓ ESCOLAR TELEMÀTICA WEB TELEMATRICULA.ES PER A FER L'ADMISSIÓ ESCOLAR TELEMÀTICA Reviewed by Departament Orientació IES nª 1 Complejo Educativo Cheste on mayo 27, 2020 Rating: 5
Imágenes del tema: luoman. Con la tecnología de Blogger.