UPV: JORNADES DE PORTES OBERTES EN LÍNIA


La Universitat Politècnica de València (UPV) trasllada les seues Jornades de Portes Obertes (JPO) a Internet a fi de donar a conèixer els seus graus i posar en contacte el professorat universitari amb el futur alumnat interessat a estudiar a la UPV.

S'han organitzat sis sessions diferents, una per cada branca del coneixement en què s'agrupen els graus de la UPV. Les sessions tenen lloc al maig, a través de la plataforma Zoom. El calendari és el següent:

  • Dimarts 12: Arts i Humanitats
  • Dijous 14: Ciències, i Agroalimentària i Forestal
  • Dimarts 19: Ciències Socials i Jurídiques
  • Dijous 21: Arquitectura, Enginyeria Civil i Edificació
  • Dimarts 26: Industrial i Aeronàutica, i Ciència i Tecnologia per a la Salut
  • Dijous 28: Tecnologies de la Informació i les Comunicacions (TIC)


Les sessions duren una hora, aproximadament. Durant la primera mitja hora, les professores i professors universitaris expliquen en què consisteixen els graus i, a continuació, s'obri un torn de preguntes entre les persones assistents.

A més, a les sessions també assistirà una persona representant del Servei d'Alumnat de la UPV per aclarir tots aquells dubtes sobre les proves d'accés a la universitat (PAU), les dates de preinscripció i matrícula, etc., ja que hi ha canvis significatius pel que fa al curs anterior.


En este enllaç pots registrar-te:


UPV: JORNADES DE PORTES OBERTES EN LÍNIA UPV: JORNADES DE PORTES OBERTES EN LÍNIA Reviewed by Departament Orientació IES nª 1 Complejo Educativo Cheste on mayo 08, 2020 Rating: 5
Imágenes del tema: luoman. Con la tecnología de Blogger.